Ege Postası
Geri

Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı, Başkan Dündar’ı ziyaret etti

Işıklar Askeri Hava Lisesi’ndeki okul komutanlığı görevi sona eren Hava Pilot Kurmay Albay Cengiz Karacabey, İstanbul Harp Akademileri'ndeki yeni görevine başlamadan önce, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a veda ziyareti gerçekleştirdi.    Dünyanın...
Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı, Başkan Dündar’ı ziyaret etti
Haberler / Güncel
14 Ağustos 2013 Çarşamba 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Işıklar Askeri Hava Lisesi’ndeki okul komutanlığı görevi sona eren Hava Pilot Kurmay Albay Cengiz Karacabey, İstanbul Harp Akademileri'ndeki yeni görevine başlamadan önce, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

    Dünyanın tek hava lisesi olan Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Cengiz Karacabey, 5 yıllık görev süresinin ardından İstanbul Harp Akademileri Komutanlığı'nda Tuğgeneral rütbesi ile göreve başlayacak.

    Albay Karacabey, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve ekibinin, kendilerine gösterdikleri yakınlık, her türlü yardım ve destekleri için teşekkür etti. Görev süresi boyunca gördüğü destekleri unutmayacağını ifade eden Karacabey, Bursa’nın kendisinde çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti.

    Dündar’a Işıklar Askeri Hava Lisesi'nin Burç isimli dergisini hediye eden Karacabey, “Işıklar Askeri Hava Lisesi, Türk havacılık tarihinde çok önemli bir yere sahip. Bu güne kadar Türk Hava Kuvvetleri'ne bir çok komutan ve pilot yetiştiren okulumuzun en önemli hedeflerinden birisi de, uzayda görev alacak astronotlar yetiştirmek. Ülkemizin uzay yolculuğundaki bu ihtiyacını, Işıklar’la gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

    Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, Cengiz Karacabey’e yeni görevinde başarılar diledi. Dündar, "Görev süresi boyunca, karşılıklı iyi niyet çerçevesinde görüş alışverişinde bulunduğumuz, Işıklar Askeri Hava Lisesi'nde son derece başarılı çalışmalara imza atmış olan komutanımıza, bundan sonraki görevinde de başarılar diliyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası