Ege Postası
Geri

İspanya'da heyecan, yerini hayal kırıklığına bıraktı

2020 Olimpiyatları'nın kendilerine verileceğinden neredeyse emin olan İspanyollar, sonuç açıklandıktan sonra tam anlamıyla yıkıldı.Madridliler, sonuçları Puerta de Alcala anıtı yanına kurulan dev ekrandan takip etti ve saatler öncesinden...
İspanya'da heyecan, yerini hayal kırıklığına bıraktı
Haberler / Dünya
8 Eylül 2013 Pazar 00:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2020 Olimpiyatları'nın kendilerine verileceğinden neredeyse emin olan İspanyollar, sonuç açıklandıktan sonra tam anlamıyla yıkıldı.

Madridliler, sonuçları Puerta de Alcala anıtı yanına kurulan dev ekrandan takip etti ve saatler öncesinden gelerek şarkılar eşliğinde eğlendi.

İlk turda hiç şans vermedikleri İstanbul ile berabere kalan ve önce Tokyo’nun elendiğini düşünen kalabalık, ikinci oylamayı sonucuyla derin bir sessizliğe büründü.

Üçüncü kez hüsran yaşayan İspanyollar, dev ekranı kapatarak üzüntü içinde yavaş yavaş meydanı terk etti.

Cihan Haber Ajansı’na konuşan İspanyollar, şaşkın olduklarını kaydederek, İstanbul’dan daha fazla oyları olduğunu ve kazanacaklarını düşündüklerini söyledi. Olimpiyatlara ev sahipliği yapmak için uğraştıklarını dolayısıyla kazanmayı hak ettiklerini aktaran bir genç bayan ise asla vazgeçmeyeceklerini ifade etti.

Elinde olimpiyat ve Madrid'e kurulacak kumarhane karşıtı bir dövizle dolaşan yaşı ilerlemiş bir İspanyol, Madrid’in yüksek miktarda borcu olduğunu, ülkenin yolsuzluk sorunuyla boğuştuğunu ve organizatörlerin kazanamayacaklarını bildikleri halde milletin parasını israf etmek için ısrar ettiğini savundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası