Ege Postası
Geri

İstanbul Valiliği önünde 'Dilan' arbedesi

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde yaşanan olaylarda yaralanan Dilan Alp’e destek vermek ve polisi protesto etmek için İstanbul Valiliği'ne yürüyen grupla polis arasında arbede yaşandı. Yaklaşık 20 kişi Sultanahmet’te toplanarak İstanbul...
İstanbul Valiliği önünde 'Dilan' arbedesi
Haberler / Güncel
3 Mayıs 2013 Cuma 16:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde yaşanan olaylarda yaralanan Dilan Alp’e destek vermek ve polisi protesto etmek için İstanbul Valiliği'ne yürüyen grupla polis arasında arbede yaşandı.

Yaklaşık 20 kişi Sultanahmet’te toplanarak İstanbul Valiliği’ne yürümek istedi. 1 Mayıs’ta çıkan olaylarda yaralanan Dilan Alp’e destek vermek isteyen grup, polisi de protesto etti. İstanbul Valiliği önünde önlem alan çevik kuvvet polisi grubun yürümesine izin vermedi. Bunun üzerine grupla polis arasında arbede yaşandı.

‘Marjinal değil, liseliyiz’ yazılı pankart taşıyan grup, polisin müdahalesinden sonra geri çekildi. Grup, bir süre daha polisle tartıştıktan sonra Valilik önünden ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası