Ege Postası
Geri

İstanbul'da polise saldırı

Bayrampaşa'da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne silahlı ve el bombalı saldırıda bulunuldu. Polislerin karşılık vermesi üzerine kaçan ve birinin yaralı olduğu belirtilen iki kadın terörist bir apartmana saklandı. Teröristlere saklandıkları apartmanda operasyon düzenlendi. Hava destekli yürütülen operasyonda iki terörist ölü olarak ele geçirildi. İstanbul Valisi Vasip Şahin teröristlerin yapılan operasyonda etkisiz hale getirildiklerini açıkladı. Şahin olayda biri saldırı anında diğeri operosyonda olmak üzere iki polisin yaralandığını belirtti.
İstanbul'da polise saldırı
Haberler / Güncel
3 Mart 2016 Perşembe 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayrampaşa'da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne silahlı ve el bombalı saldırıda bulunuldu. Saldırının ardından kaçan saldırganların saklandığı apartmana yönelik operasyonda 2 kadın saldırganın etkisiz hale getirildiği bildirildi. 

Alınan bilgiye göre, Vatan Mahallesi'ndeki yerleşkenin C kapısında bulunan güvenlik noktasına iki kadın terörist tarafından el bombası atıldı ve otomatik silahla ateş açıldı. Burada görevli polisler, saldırganlara karşılık verdi. 

Saldırganlardan birinin yaralandığı ve iki kadın teröristin olay yerinden kaçtığı belirtildi. Bunun üzerine, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan takip sonucu, saldırganların Gazi Sokak'taki bir apartmana saklandığı tespit edildi. 

BİR POLİS HAFİF YARALI

Bayrampaşa’da, polise yönelik saldırıdan sonra başlatılan operasyonda bir özel harekat polisi hafif yaralandı. Ayağından yaralandığı belirtilen polis, arkadaşlarının yardımı ile operasyon bölgesinden çıkarıldı. Bu sırada bir özel harekatçı hafif yaralandı. Polis, arkadaşlarının yardımı ile bölgeden çıkarıldı. Bu arada, teröristlerin bulundukları yerden polise el bombası attığı belirtildi.

İSTANBUL VALİSİ ŞAHİN OLAY YERİNDE
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü C kapısında polise yapılan saldırının ardından olay yerine geldi. Bomba ihbarı yapılan aracın yanına giden Vali Şahin, olay yerinde incelemelerde bulunarak polisten bilgi aldı.

OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne saldırının ardından polis bu noktada güvenlik seviyesini en üst düzeye çıkardı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne çıkan bütün yollar yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Saldırının meydana geldiği C Kapısı önünde polisin geniş çaplı incelemesi sürüyor. Polis helikopteri, olay yerini havadan denetlerken basın mensupları da olayın meydana geldiği noktadan uzaklaştırıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası