Ege Postası
Geri

İstifa edeceği konuşuluyordu: Şükürer kararını verdi

Son günlerin tartışılan ismi İEKKK Başkanı Sıtkı Şükürer'in görevinden istifa ettiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Şükürer'in görevinden istifa etmediği, kurulun 2 Şubat Çarşamba günkü toplantısında yapılacak başkanlık seçiminde ise aday olmayacağı öğrenildi.
İstifa edeceği konuşuluyordu: Şükürer kararını verdi
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Ocak 2022 Perşembe 14:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu (İEKKK) Başkanı Sıtkı Şükürer, geçtiğimiz günlerde bir gazeteye vermiş olduğu röportajda kente mübadele yoluyla gelen göçmenlerle ilgili yaptığı açıklamalar büyük tartışmalara yol açmıştı.

Siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının yoğun eleştirilerine maruz kalan Şükürer’in görevinden istifa edeceği öne sürülmüştü.

Şükürer'in istifa etmediği ve görevinin başında olduğu öğrenildi. Öte yandan kurulun 2 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek toplantıda başkanlık seçiminin yapılacağı ve Şükürer'in yeniden aday olmayacağı kaydedildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası