Ege Postası
Geri

İsveç'teki süper yetenek TFF'nin de takibinde

İsveç’te geleceğin Messi'si olarak gösterilen gurbetçi çocuğu 11 yaşındaki Mehmet Uzel oynadığı futbolla dikkat çekmeyi başardı.Konya’nın Kulu ilçesinden gelen doktor bir ailenin çocuğu olan Mehmet Uzel, Skövde AIK'nın 11 yaş takımında...
İsveç'teki süper yetenek TFF'nin de takibinde
Haberler / Spor
25 Eylül 2013 Çarşamba 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İsveç’te geleceğin Messi'si olarak gösterilen gurbetçi çocuğu 11 yaşındaki Mehmet Uzel oynadığı futbolla dikkat çekmeyi başardı.

Konya’nın Kulu ilçesinden gelen doktor bir ailenin çocuğu olan Mehmet Uzel, Skövde AIK'nın 11 yaş takımında forma giyiyor. TFF İsveç temsilcisi Ömer Ok tarafından yakın takibe alınan Mehmet Uzel birçok kulüp tarafından da izleniyor.

Orta sahada forvet arkası oynayan ve sol ayağını çok iyi kullanan geleceğin yıldız adaylarından Mehmet Uzel 16 maçta 43 gol ve bir çok asistle dikkatleri üzerine çekti. Stockholm kulüplerinin altyapısına katmak istediği genç oyuncunun babası Harun Uzel, çocuğunun geleceği için Stockholm'e göçebileceğini kaydederken, futbolu kadar eğitimine de önem verdiğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası