Ege Postası
Geri

İtalyanlar Fuar İzmir'e hayran kaldı

İzmir İtalyan Ticaret Odası'nın organizasyonuyla MARBLE - 21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na gelen İtalyan alım heyeti hem Fuar İzmir'in mimari yapısına hem de sergilenen ürünlere hayran kaldı.
İtalyanlar Fuar İzmir'e hayran kaldı
Haberler / Ekonomi
27 Mart 2015 Cuma 14:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İtalyan alım heyetlerini Türkiye'ye getirerek iki ülke arasındaki ticari faaliyetlere büyük katkı koyan İzmir İtalyan Ticaret Odası, 15 kişilik ekiple bu yıl 21'incisi düzenlenen MARBLE - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na damgasını vurdu. Oda olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da iki ülke arasında köprü vazifesi görmeye devam edeceklerini ifade eden İzmir İtalyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rebii Akdurak, “Ülkemizin doğal zenginliği olan mermeri ile dünyanın en büyük alıcısı konumunda olan İtalyanlarla bir araya getirdik. Her fuar öncesinde olduğu gibi MARBLE öncesinde de titiz çalışarak İtalya'nın en önemli firmalarını Fuar İzmir'de buluşturduk" dedi.

Türkiye'ye düzenledikleri firma gezilerinin yanı sıra kentte düzenlenen fuarlara alım heyeti getirmenin de önemli olduğunu vurgulayan Rebii Akdurak, “Oda olarak düzenlediğimiz ticari seyahatlerimizle birlikte İzmir'in ihtisas fuarlarına da alım heyetleri getirmeyi ödev hanemize yazdık. İtalya ile aramızdaki ticaretimizi oluşturan birçok fuarımız var.Mermer fuarı da bunlardan birisi. Önümüzdeki dönemde yapılacak olan fuarlara da alım heyeti getirmeyi düşünüyoruz. Fuar hakkındaki değerlendirmeleri ise önümüzdeki hafta yapacağız" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası