Ege Postası
Geri

İzmir, 15 Temmuz Demokrasi ve Mill Birlik Günü’ne hazır

Ülkemizin geleceğine, millî birliğimize ve demokrasimize kast edilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yılında, tüm yurtta olduğu gibi İzmir’de de 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla, İzmir Valiliği koordinesinde, çok sayıda etkinlik düzenlenecek.
İzmir, 15 Temmuz Demokrasi ve Mill Birlik Günü’ne hazır
Haberler / İzmir
11 Temmuz 2024 Perşembe 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen kalkışmanın yıl dönümünde, 15 Temmuz 2016’da yaşanan ihanetin ve sonuçlarının unutulmaması amacıyla hazırlanan programlar dahilinde İzmirlilerle buluşturulacak.

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban öncülüğünde, mülki idare ve kamu kurum kuruluş amirleri ile çok sayıda personelin emek vereceği etkinliklere, üniversiteler, yerel yönetimler ile sayıları 200’ü bulan sivil toplum kuruluşları da destek verecek.

Yoğun mesai ve gayretlerle hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programı kapsamında; şehit aileleri ve gazilerimizin başta Vali Dr. Süleyman Elban olmak üzere mülkî idare amirlerince ziyaretlerine öncelik verilecek.

10 Temmuz’da başlayacak programlarda; 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’na fidan dikim etkinliğine, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığınca şehit yakınları, gazilerimiz ve ailelerine yönelik körfez deniz turuna, Üçkuyular-Konak arası bisiklet sürüş etkinliğine, il genelindeki camilerde Kur’an-ı Kerim tilavetlerine, duaların yapılmasına ve lokma ikramlarına da yer verilecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla, İzmir Valiliği ve Anadolu Ajansı iş birliğinde, kentteki 3 ayrı AVM’de ve Konak Meydanı’nda fotoğraf sergileri de düzenlenecek.

15 Temmuz’un ruhuna yakışır bir program hazırlamak istediklerini belirten İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, “Valiliğimizin sevk ve idaresinde, ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarını azami şekilde sürece dahil ederek, demokrasi şehitlerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere, millî irademize sahip çıkan tüm vatandaşlarımızın dik duruşunu onurlandıran bir program hazırladığımıza inanıyorum. Bu vesileyle; millî bayramlarımız arasında ayrı bir yeri ve önemi olan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde, tüm İzmirlileri Konak Atatürk Meydanı’nı doldurmaya, böylelikle bir kez daha, demokrasiye, millî birliğe ve beraberliğimize, her zaman ve her yerde nasıl sahip çıktığımızı tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programının tamamı, İzmir Valiliği resmi internet sitesi duyurular bölümünden takip edilebilecek.

 

İzmir Valiliği'nden 15 Temmuz anması: İşte saat saat program

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası