Ege Postası
Geri

İzmir Valiliği 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi düzenleyecek

İzmir Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, kentin çeşitli noktalarında fotoğraf sergisi düzenleyecek.
İzmir Valiliği 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi düzenleyecek
Haberler / İzmir
10 Temmuz 2024 Çarşamba 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Anadolu Ajansı arşivinden seçilen fotoğraflardan oluşacak sergide, başta İstanbul ve Ankara olmak üzere, ülkemizin farklı illerinde 15 Temmuz 2016’daki Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) kalkışmasının yaşandığı saatlerde ve ertesi gün objektiflere takılan önemli anlar, darbe girişiminin 8. yılında İzmirlilere bir kez daha anımsatılacak.

Kentteki 3 AVM ile Konak Meydanı’nda sergilenecek özel kareleri içeren fotoğraf sergisi, 12 Temmuz Cuma günü Gaziemir’deki Optimum AVM’de açılacak.

13 Temmuz Cumartesi günü Hilltown Karşıyaka AVM’de, 14 Temmuz Pazar günü İstinyePark İzmir AVM’de, 15 Temmuz Pazartesi günü ise Konak Atatürk Meydanı’nda sergilenecek fotoğraflarda, millî iradeyi korumak üzere tanklara siper olan vatandaşların kararlılığı, İstanbul Havalimanı ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde sergilenen direniş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yönelik FETÖ saldırılarının sonuçları, ellerinde Türk bayraklarıyla meydanlara inen binlerce vatandaşın dik duruşu ve hain darbe kalkışmasına ait pek çok unutulmaz an İzmirlilerle buluşturulacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası