Ege Postası
Geri

İzmir Basını molada!

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Sertel, Facebook’tan paylaştığı fotoğraflarla, İzmir basının geçmişine kısa bir yolculuğa çıkartmayı başardı.
İzmir Basını molada!
Haberler / İzmir
13 Ocak 2013 Pazar 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- HABER SERVİSİ/ “Geçmiş zaman olur ki, hayali cihana değer” sözü nostalji fotoğraflarıyla her zaman geçerliliğini korumayı başarır. Tıpkı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanlığı’nda geçtiğimiz hafta güven tazeleyen İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Sertel’in Facebook’ta paylaştığı fotoğraflar gibi. Kimler yok ki bu fotoğraflarda. Mesleğe yıllarını vermiş, kimi aktif, kimi bir kenara çekilmiş ama hala basın camiasının içinde yer alan isimler, genç bir gazeteci olarak gülümsüyor objektiflere. Atilla Sertel’in, Türk siyasetenin kendine özgü ismi Erdal İnönü’yü takip ederken çekilmiş nostalji fotoğrafları, basın eimekçilerini zaman yolculuğuna çıkartacak kadar anılarla dolu. Yeri ve zamanı belli olmasa da 80’lerin havasını taşıyan fotoğraflar sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekoru kırmaya aday görünüyor.

İşte o fotoğraflar ve o fotoğraflarda yer alan isimler…


Mutlu Tuncer, Handan Senkoken, Türey Köse, Nebil Özgentürk, Ümit Otan, Atilla Sertel ve Ahmet Ünal Delikçi ile birlikte.



Nebil Özgentürk, Atilla Sertel, Hulusi Özçoban, Ahmet ünal Delikçi ve Kemal Ertan ile birlikte.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası