Ege Postası
Geri

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yeni satış kararları

İzmir Büyükşehir Belediyesi son dönemlerde çoğu belediye gibi yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeni ile taşınmazlarını satışa çıkarmaya devam ediyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yeni satış kararları
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Temmuz 2023 Pazartesi 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ- EGEPOSTASI- Mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait İstanbul'da Beyoğlu İlçesi ve İzmir'de Bornova ve Çiğli İlçesinde bulunan 11 adet taşınmazın halka satışı gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı. Öte yandan Uzundere Konutları’nda belediyeye ait 22 adet taşınmazın da satışı ihaleye verildi. Sosyal medyada gündem olan mülkiyeti İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Mavi Körfez 1 gemisinin de satışı ihaleye çıktı.

İstanbul Beyoğlu İlçesi'nde yer alan 245 milyon değerindeki taşınmazını, İzmir Eğridere Mahallesi'nde yer alan değeri 100 milyon lirayı bulan taşınmazını ve Çiğli'deki 150 Milyon değerindeki taşınmazını ihaleye çıkardı.İhale 10 ağustos günü belediyeye ait 2 No'lu toplantı salonunda gerçekleşecek.

UZUNDERE’DE BULUNAN 22 TAŞINMAZ İÇİN 

1 Milyon 34 Bin liradan başlayarak, 1 milyon 246 Bin lira arasında satılması planlanan Uzundere Konutları için ihale koşulları açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark içi 2 No'lu Hol Basmane-Konak/İZMİR adresindeki Hol-2 Binasında 2 No'lu Toplantı Salonunda, komisyon huzurunda 10.08.2023 perşembe günü yapılması kararlaştırıldı.

Çarşamba günü en geç saat 12:00 'ye kadar Mesken Şube Müdürlüğüne teslim etmeleri ve haleye İştirak Belgesi almaları zorunludur. ihaleye katılacak olanların ihale günü en geç saat 14:00de Encümen Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir. İhaleler ihale tarihinde saat 14:00'de başlayıp, her bir bağımsız bolum için 5'er dakika ara ile yapılacaktır.

MAVİ KÖRFEZ 1 SATIŞTA

Geçtiğimiz günlerde satışı gündem olan Mavi Körfez 1 gemisi 2886 sayılı kanunun 45. Maddesine göre satış ihalesi İzmir Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Mahallesi Kültürpark içi 2 No'lu Hol Basmane-Konak/IZMIR adresindeki Hol 2 binasında 2 No'lu Toplantı Salonunda 03 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 14:00 da yapılacak. 1 milyon 291 bin 852 lira bedelle gemi ihaleye çıkacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası