Ege Postası
Geri

İzmir Büyükşehir'in judocuları sekiz madalyayla döndü

İzmir Büyükşehir Belediyesi judocuları, Mersin’de düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası’ndan bir altın, dört gümüş ve üç bronz madalyayla döndü. Erkekler kategorisinde ise takım halinde ikinci oldular.Mut Spor Salonu’nda, 44 ilden...
İzmir Büyükşehir'in judocuları sekiz madalyayla döndü
Haberler / Spor
6 Kasım 2013 Çarşamba 10:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir Belediyesi judocuları, Mersin’de düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası’ndan bir altın, dört gümüş ve üç bronz madalyayla döndü. Erkekler kategorisinde ise takım halinde ikinci oldular.

Mut Spor Salonu’nda, 44 ilden 224 erkek ve 116 kadın sporcunun mücadele ettiği şampiyonada İzmir Büyükşehir Belediyespor Erkek Judo Takımı Türkiye ikincisi oldu. 60 kiloda Ahmet Özbay altın madalyaya uzanırken 60 kiloda Ahmet Beyaztoprak, 90 kiloda Mehmet Barkın Başol, 73 kiloda Hasan Yılmaz ve 70 kiloda Esin Taşkaya gümüş madalyanın sahibi oldu. 63 kiloda Kudret Eğilmez, artı 78 kiloda Gülşah Kocatürk ve artı 100 kiloda Ümit Ocak ise bronz madalya kazandı.
Teknik Direktör Mesut Kapan, sporcularının başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Madalyalarımızın devamı gelecek.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası