Ege Postası
Geri

İzmir Terörle Mücadele Şubesi'nde bir polis intihar etti

Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Faruk D., dün görevdeyken kafasına bir el ateş etti. Şubede kimsenin olmadığı sırada meydana gelen olaydan sonra memur arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.
İzmir Terörle Mücadele Şubesi'nde bir polis intihar etti
Haberler / 3. Sayfa
25 Ekim 2014 Cumartesi 19:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir Terörle Mücadele Şubesi'nden bir polis memuru, görev yaptığı şubede başına bir el ateş ederek canına kıydı. Polis memurunun intihar mektubu bıraktığı öğrenildi.

Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Faruk D., dün görevdeyken kafasına bir el ateş etti. Şubede kimsenin olmadığı sırada meydana gelen olaydan sonra memur arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Neden intihar ettiği henüz bilinmeyen polis memurunun, bir mektup bıraktığı öğrenildi. Bazı problemleri olduğu ve bunu zaman zaman çevresindekilere anlattığı belirtildi.

Terör Şubesi C Büro Amirliği'nde görev yapan Faruk D.'nin cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan meslektaşları tarafından alındı. Emekliliğine çok az kaldığı öğrenilen polis memuru, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası