Ege Postası
Geri

İzmir Valiliği SMS'le eylem yasakladı!

İzmir Emek, Barış ve Demokrasi Platformu'nun "yaşam nöbeti" eylemleri İzmir Valiliği'nce yasaklandı. Karar, platform üyesi yöneticilere "cep telefonu mesajıyla" iletildi. İzmir Valiliği'nden planlanan 'yaşam nöbeti' eylemine
İzmir Valiliği SMS'le eylem yasakladı!
Haberler / İzmir
18 Kasım 2015 Çarşamba 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir Emek, Barış ve Demokrasi Platformu, Güneydoğu’daki sokağa çıkma yasaklarını protesto, yanı sıra Paris’teki katliamı lanetlemek için 19 Kasım’a dek sürecek “yaşam nöbeti” eylemleri başlatmıştı. Eylemler, İzmir Valiliği’nce yasaklandı. Karar, platform üyesi yöneticilere “cep telefonu mesajıyla” iletildi.
Mart ayında tüm karşı çıkışlara rağmen yasalaştırılan iç güvenlik paketi hükümlerine dayandırılan karar, ilk olarak önceki gece Buca’daki protestoda uygulandı. Basın açıklaması ve protesto eylemi TOMA, panzer ve çevik kuvvet eşliğinde engellendi.



Emniyetin eyleme 1 saat kala cep telefonu mesajıyla ulaştığı platform yöneticilerinden TMMOB temsilcisi Melih Yalçın, “Emniyet, her ortamda insanlara ulaşabildiğini bir kez daha kanıtladı. Barışçıl eylemlere karşı bu kadar hızlı davranabiliyorlarsa, aynı hızlı refleksi örneğin Ankara katliamındaki gibi ellerinde listesi bulunan canlı bombalara karşı da bekliyoruz” dedi. (Cumhuriyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası