Ege Postası
Geri

İzmir Valisi Kıraç, Diyarbakır'a atanacağı iddialarını cevapladı

İzmir Valisi Cahit Kıraç, Diyarbakır Valiliği'ne atanacağı iddialarıyla ilgili olarak kendisine henüz bir karar tebliğ edilmediğini belirterek, "Bu ülke bizim, bu ülkenin her noktası bizim." dedi.Vakıflar Haftası dolayısıyla Vakıflar...
İzmir Valisi Kıraç, Diyarbakır'a atanacağı iddialarını cevapladı
Haberler / Güncel
6 Mayıs 2013 Pazartesi 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Valisi Cahit Kıraç, Diyarbakır Valiliği'ne atanacağı iddialarıyla ilgili olarak kendisine henüz bir karar tebliğ edilmediğini belirterek, "Bu ülke bizim, bu ülkenin her noktası bizim." dedi.

Vakıflar Haftası dolayısıyla Vakıflar İzmir Bölge Müdürü Kenan İba, Vali Kıraç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yaptığı konuşmada, Diyarbakır'a atanacağıyla ilgili soruları da cevaplayan Kıraç, kararnameyi görmeden bir değerlendirme yapmayı doğru bulmadığını ifade etti: "Bir karar vericinin kararını aldıktan sonra biz onu değerlendirebiliriz. Üzüntü duymam. Nerelerden geldik buraya. Bu ülke bizim, her noktası bizim. Doğu, batı, kuzey, güney farkeder m? Diyarbakır'da, Urfa'da, Şırnak'ta valisiz, kaymakamsız hizmet olur m? Adli görev, yapacak hakim, savcı olmadan yürür m? Orası nasıl ülkemizin bir şehriyse burası da şehrimiz. Bu görevler, ilgililer tarafından yerine getiriliyor. Kararı görelim, ondan sonra konuşuruz. Şimdiye kadar verilen görevi yaptık, bundan sonra da yaparız."

EXPO Yürütme ve Yönlendirme Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten İzmir Valisi Cahit Kıraç, bununla ilgili çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, "Ben doğunun en uç noktasında Ağrı'da Şırnak'ta, Erzincan'da, Elazığ ve Hatay'da görev yaptım. Bugün de yaparız. Vatanın her toprağı, her karışı bizim." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası