Ege Postası
Geri

İzmir'de 13 liseli hastaneye kaldırıldı

İzmir'de öğle arasında yedikleri tavuk dönerden sonra rahatsızlanan 13 lise öğrencisi hastaneye kaldırıldı. Tavuk döner yedikten sonra fenalaştılar
İzmir'de 13 liseli hastaneye kaldırıldı
Haberler / Güncel
17 Nisan 2018 Salı 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Buca ilçesindeki bir lisede, öğle arasında okul dışından sipariş ettikleri tavuk döneri yiyen 13 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedaviye alındı. 

Buca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan öğrencilerden 13'ü, öğle arasında okul yakınlarındaki bir dönerciden telefonla sipariş verdikleri tavuk dönerleri yedi. Bir süre sonra mide bulantısı ve karın ağrısı şikayeti baş gösterince, öğrenciler okula çağrılan sağlık ekiplerince, ambulanslarla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi, Ege Üniversitesi Hastanesi, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Buca Kadın Doğum Hastanesi acil servislerine kaldırıldı. Bazıları ayakta tedavi edilen öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilere döner satan iş yeri sahibinden şikâyetçi oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 'Krize Müdahale' ekipleri de okulda çalışma başlattı. (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası