Ege Postası
Geri

İzmir'de 7 göçmen kaçakçısı ile 2 uyuşturucu satıcısı tutuklandı

İzmir'in Çeşme İlçesinde, göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen 7 kişi tutuklandı. Karabağlar ilçesinde ise, sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda, 2 kilo 600 gram esrarla yakalanan 2 kişi tutuklandı.
İzmir'de 7 göçmen kaçakçısı ile 2 uyuşturucu satıcısı tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
3 Aralık 2015 Perşembe 12:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bazı kişilerin göçmen kaçakçılığı yaptıkları yönündeki ihbarları değerlendirdi. Bu kişilerin kimlik bilgilerini ve adreslerini tespit eden ekipler, yaptıkları operasyon sonucu zanlılar K.D.(41), G.Ü.(28), İ.K.(40), Ş.Ü.(34), M.D.(31), Ö.K.(43) ve İ.Ö.'yü (36) yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı.

2 UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKLANDI
İzmir Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokakta uyuşturucu madde satışına yönelik yaptığı çalışmada, durumundan şüphelendiği, elinde valiz olan F.Ö.'yü (50) yolda durdurdu. Valizde yapılan aramada kova içerisine yerleştirilmiş 2 kilo 600 gram esrar maddesi ele geçirildi. Ekipler, bu kişiyle birlikte hareket eden M.E.G.'yi (45) de yakaladı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. (dha)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası