Ege Postası
Geri

İzmir'de Çadırlar 3 Gün Daha Kalacak

İzmir Valisi Mustafa Toprak'la görüşmelerinin ardından bir açıklama yapan Gündoğdu Dayanışma Platformu çadırları cumartesi gününe kadar kaldırmayacaklarını söyledi.
İzmir'de Çadırlar 3 Gün Daha Kalacak
Haberler / İzmir
20 Haziran 2013 Perşembe 03:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Gündoğdu Meydanı'nda çadır kuran eylemciler İzmir Valisi Mustafa Toprak'la görüştü. Vali Toprak, görüşmede turizmi ve ticareti olumsuz etkilediği gerekçesi ile çadırların kaldırılmasını talep etti. Vali Toprak'la görüşmelerinin ardından çadırların kurulduğu alana gelen eylemci grup, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne kadar yürüdü. Burada Gündoğdu Dayanışma Platformu adına basın açıklaması yapan Yiğit Nişancı, Vali Toprak'ın çadırların kaldırılmasına yönelik talebini tüm eylemci gruplarla değerlendirdiklerini söyledi. Nişancı, "Cumartesi gününe kadar çadırları kaldırmayacağız ve o gün gruplarla yapacağımız toplantıda yeni bir karar alacağız. Eğer bu şekilde baskılar devam ederse çadırları oradan kaldırmayacağız" diye konuştu. Gündoğdu Meydanı'ndaki anıtın önünde bir grubun "duran adam" eylemi yaptığı görüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası