Ege Postası
Geri

İzmir'de FETÖ operasyonu: 18 gözaltı

İzmir'de, FETÖ/PDY'nin 'sivil yapılanması'na yönelik soruşturmada, haklarında gözaltı kararı verilen 24 kişiden, aralarında Kaynak Holding kurucularından Kemal Başkaya ile bazı iş insanlarının da olduğu 18 kişi gözaltına alındı. İzmir'de FETÖ operasyonu
İzmir'de FETÖ operasyonu: 18 gözaltı
Haberler / Güncel
2 Ağustos 2019 Cuma 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin 'sivil yapılanması'na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 24 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Baskınlarda, aralarında iş insanlarının da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

KEMAL BAŞKAYA GÖZALTINA ALINDI

Operasyonun devamında Kemal Başkaya da gözaltına alındı. Kaynak Holding’in kurucularından, Şifa Hastaneleri ve STV medya gibi önemli pek çok şirketin mali müşavirliğini yapan Kemal Başkaya ile birlikte gözaltına alınan şüpheli sayısı 18 oldu. 

Yeşilyurt'taki Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü, diğer şüphelilerin yakalanması için ise çalışmaların devam ettiği belirtildi. (DHA) 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası