Ege Postası
Geri

İzmir'de 'Kolombiya Festivali'

İzmir'de Kolombiya'nın bağımsızlık günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kolombiya Festivali başladı. 
İzmir'de 'Kolombiya Festivali'
Haberler / İzmir
19 Temmuz 2017 Çarşamba 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Mimarlar Odası'nda gerçekleşen etkinliğe Kolombiya Ankara Büyükelçisi Juan Alfredo Pinto Saavedra, İzmir Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Büyükelçi Saavedra, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Kolombiya'da Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) aracılığıyla okul yaptırdığını belirterek, "Bu okul barışın sembolü oldu. İki ülke arasında iyi ilişkiler var.Kolombiya'nın barış sürecinde Türkiye'nin verdiği desteğe teşekkür ederim" dedi. Saavedra, festivalde daha önce Türkiye'de gösterime girmemiş ödüllü 5 Kolombiya filminin beğeniye sunulacağını söyledi.

AMAZING AMAZON SERGİSİ
Festivalde fotoğrafçı, sinemacı ve mimar olan Nicholas Van Hemelryck'in bisiklet turu yaparken çektiği 22 fotoğrafının yer aldığı "Amazing Amazon" adlı fotoğraf sergisi de yer alıyor. "GABO - Gerçeğin Büyüsü" adlı filmle başlayan festival 25 Temmuz'a kadar devam edecek. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası