Ege Postası
Geri

İzmir'de Trafik Şurası

İzmir'de Uluslararası Rotary 2440. Bölge Fedarasyonu tarafından 12 Mart 2016 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi'nde Yayalar, Engelliler, Çocuklar, Saygı ve Sevgi, Trafikte öncelikli araçlar, Eğitim ve Kurallar, Park Sorunu, Toplu Taşımacılık, Bisiklet ve Motosiklet başlıklı sorunların ve çözüm yollarının tartışılacağı İzmir trafik Şurası düzenliyor.
İzmir'de Trafik Şurası
Haberler / İzmir
7 Mart 2016 Pazartesi 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Abbas Güçlü'nün yöneteceği Şura ile ilgili açıklama yapan Uluslarası Rotary 2440 Bölge Federasyon Başkanı Dr. Reha Akın "Şura'da Eğitim, ekonomik, toplumsal kalkınmada trafiği özel olarak ele aldık. Trafik sıkışıklıklarında bekleyen araçlar benzin ve mazot yakarak sadece havayı kirlitmekle kalmıyor. Sadece İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da 25 Milyar TL'lik yakıt havaya yakılıyor. Hava kirliği yarım saat trafikte beklemelerinde bile 16 kat artıyor. Eğitimsizlik yüzünden terörden daha fazla can veriliyor" dedi. 

Akın, Trafik gönüllüsü olmanın bu sorunların çözümünündeki önemini vurgulayarak, "Bölgemizde Bin 700 Rotaryen Çanakkale'den Muğla'ya kadar araç camlarına Trafik Gönüllüsü çıkartmaların yapıştıracak. 50 bin araç sürücüsüne bu çıkartmalardan dağıtacağız. Şuradan çıkacak deklerasyon kamuoyu ile paylaşacağız. Sadece Şura'nın yapılacağı salonda değil salon dışındaki ekranlardan da İzmirlililer izleyebilecekler. Yoğun bir katılım bekliyoruz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası