Ege Postası
Geri

İzmir'de balıkçılığa kadın eli

İzmir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi tarafından hazırlanan projeyle kadın balıkçılar yetiştirilecek.
İzmir'de balıkçılığa kadın eli
Haberler / Ekonomi
29 Mart 2015 Pazar 13:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınları meslek sahibi yapacak 'Balıkçılıkta Kadın Eli' projesine; Torbalı, Urla, Karaburun ve Dikili ilçelerinde yaşayan 18-40 yaş arasındaki kadın ve genç kızlar başvurabilecek. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığının desteği ile yürütülecek olan projeye başvurmak isteyen kadınlardan kendisinin ya da aile üyelerinden birinin Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olma şartı aranacak. 

Torbalı, Dikili, Karaburun ve Urla ilçelerinde açılacak kurslara katılmak isteyen kadınlar 15 Nisan tarihine kadar başvurularını ikamet ettiği yerdeki Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüklerine şahsen yapabilecek. Başvuru sırasında kadınlardan 3 adet resim, nüfus cüzdanı fotokopisi ve ikametgah belgesi istenecek. Ayrıca, başvurular değerlendirilirken engelli ve yeşil kart sahibi olan kadınlara öncelik verilecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası