Ege Postası
Geri

İzmir'de başkanlardan Ege Postası aracılığıyla seçime 3 kala mesajlar

Türkiye’de nefesler tutuldu, 7 Haziran’a kilitlenildi. Seçimde gözler bir yandan da İzmir’de olacak. CHP, AK Parti, MHP ve HDP İzmir İl Başkanları seçime üç kala seçmene Ege Postası aracılığıyla sandık mesajı verdi. Başkanlar katılımın yüksek olması yönünde temennide bulundu, oy için doğru adres olarak partilerini işaret etti. İzmir'de il başkanlarından
İzmir'de başkanlardan Ege Postası aracılığıyla seçime 3 kala mesajlar
Haberler / Yerel Politika
4 Haziran 2015 Perşembe 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ/HABER SERVİSİ - Türkiye nefesini tuttu 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçime kilitlendi.  Adayların açıklanmasıyla başlayan yoğun propaganda döneminin sonuna gelindi. Liderlerin miting maratonu da tamamlanıyor.  AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, son mitingini Konya'da yapacak. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul 1. Bölge ilçelerinde, MHP Genel Başkanı Bahçeli Adana'da, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş ise Diyarbakır'da seçmenle buluşacak.

Seçimde gözler bir yandan da İzmir’de olacak. CHP, AK Parti, MHP ve HDP İzmir İl Başkanları, seçime üç kala seçmene Ege Postası aracılığıyla sandık mesajı verdi. Başkanlar katılımın yüksek olması yönünde temennide bulundu, oy için doğru adres olarak partilerini işaret etti. 


SERTER: YAŞANACAK BİR TÜRKİYE'Yİ YARATACAK PARTİ CHP’DİR

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter: Halkımızın yoğun bir şekilde sandığa gitmelerini rica ediyorum. Pazar günü Türkiye’nin varlığı ve yokluğunun seçimi. Seçmenler özgür iradelerini kullanmalıdırlar. Türkiye’nin ne özgürlüğü kaldı, ne hukuksal düzeni kaldı, ne demokrasisi kaldı, ne de ekonomisi kaldı. Yaşanacak bir Türkiye için kullanılacak her türlü oyun kıymeti büyük. Bu kıymetli oyları herkes  kullanmalı. Bildirgemiz ortadadır. Bu düzeni, tek düzeltecek parti, yaşanacak bir Türkiye yaratacak parti CHP’dir.  Halkı Tomalarla, biber gazlarıyla susturmaya çalışan AKP zihniyetine “artık yeter” denmeli. Yaşanabilir bir Türkiye’yi İzmir’den kuracağız. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu İzmir milletvekili olacak 7 Haziran sonrası…Sadece İzmir’den milletvekili olarak değil, Başbakan olarak Ankara’ya gidecek.  


DELİCAN ‘DAN SAĞDUYU MESAJI


AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican: "Herkesin sandığa gitmesini oyunu en iyi şekilde vicdanıyla başbaşa kalarak vermesini istiyoruz. AK Parti iktidarı 13 yıldır Türkiye'de eğitimden sağlığa, ekonominden sosyal hayata kadar bir çok alanda çok ciddi düzenlemeler yaptı. Ülkemizi dünya liginde çok ciddi şekilde 16. sırada ekonomiye tüm dünyada saygın ve önemli bir yere getirdi. Bu açıdan kazanımların büyüterek daha fazla insanla paylaşabilmemiz için bu seçim önemli. Seçmenlerimizin bu kazanımlara sahip çıkması ve kaybetmemesi lazım. Bu yüzden de yapanla yapmayanı, yapılanla yapılmayanı en iyi şekilde insanların vicdani bir şekilde değerlendirerek tüm İzmirlilere 2023 büyük Türkiye hedefinde birleşmeye davet ediyorum. İnşallah sandıktan halkımızın sağ duyusu çıkacaktır. Halkımızın sağ duyusunu yanlış yönlendirmeye çalışan algı yönetimiyle insanlarımızı olmayan şeylere göstermeye çalışanlara prim vermeyecekler"


KARATAŞ: MEVCUT İKTİDAR PARTİSİ 7 HAZİRAN'DA YOLCU 

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş: " Bizler MHP olarak hem sandık görevlisi olarak hem de yaptığımız çalışmalarla seçime hazır hale geldik. 13 yıldır ülkeyi yöneten mevcut iktidar partisinin Türkiye'de sorunları çoğalttığını, işsizlikten başlayın da ekonomiden tutun her alanda sorunların arttığı gerçeği var. Diğer taraftan Türkiye'de iktidar partisinin yolsuzluk yapıp yapmadığı tartışılmıyor. Yolsuzluk yaptığı tescillendi. AKP'ye oy veren seçmenlerin büyük bir kısmında da bu kanaat oluştu. Gelir dağılımdaki adaletsizliğin düzelmesi, işsizliğin bitirecek projelerden tutunda dar gelirliye, emekliye olan MHP vaatlerinin seçim beyannamesinde yer alan herşeyin MHP iktidarında yapılacağı sözünü Genel Başkanımız vermiştir. MHP sözünün eridir. CHP'de ise Türkiye'yi yönetecek kadrolar yoktur. MHP'de mevcuttur. Her iki siyasi partide de Türklük ibaresini kullanmamaları herkes tarafından biliniyor. Bir daha İzmirli vatandaşlarımızın bu durumu değerlendirmesini düşünüyorum. Mevcut iktidar partisi 7 Haziran seçimlerinde yolcu. Bunu gören Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafsızlık yemini etmesine rağmen meydanlara indi. Başbakanlık yaptığını düşünen Sayın Davutoğlu da meydanlarda artık Türkiye'deki ekonomik sıkıntıları ve bölünme tehlikesini bir kenara bırakmışlar iktidardan gitmeme adına bir çaba içerisine girdi ama seçmen mevcut iktidarı iş başından gönderdiği gibi bugüne kadar yapılan yolsuzlukların sorulacağı gün gelecek bu da MHP iktidarında olacak. " 


UĞUR SANDIK GÜVENLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ 

HDP İzmir İl Başkanı Cavit Uğur: "İzmir'de seçim faaliyetleri beklediğimizden daha sakin ve daha güzel bir ortamda geçmiştir. Biz de geceleri yaşana ufak tefek olayların dışında herhangi bir zorlukla karşılaşmadık. Bu da İzmirlilerin HDP'ye dönük ön yargıları önemli bir ölçüde aştığının büyük bir göstergesi bundan son derecede memnunuz. Ayrıca genel olarak partimize dönük halkın teveccühünün büyük oranda arttığını görüyoruz. Bunun son ana kadar barış, huzur ve güvenle geçmesini umut ediyoruz. İnşallah sandık güvenliği konusunda da yaşadığımız bütün kaygıların haksız çıkmasını umut ediyoruz. Ancak kendi sandık güvenliğimizi sağlamak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. İzmirli açısından da önümüzdeki günlerde demokratik bir zeminin Kürt sorunu başta olmak üzere, bütün sorunların demokratik zeminlerde tartışabileceği bir sonucun elde edilmesine vesile olmasını diliyorum”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası