Ege Postası
Geri

İzmir'de çekilen bu fotoğraf UFO tartışmalarını hareketlendirdi

UFO araştırmalarıyla sık sık gündeme gelen Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi 2013'te UFO görülme sayısında dikkate değer bir artış olduğunu açıkladı. Merkez'den yapılan açıklamada UFO görülen yerler arasında İzmir olduğu da belirtildi ve kanıt olarak da Menderes'tde çekilen fotoğraflar siteye konuldu
İzmir'de çekilen bu fotoğraf UFO tartışmalarını hareketlendirdi
Haberler / İzmir
24 Nisan 2013 Çarşamba 14:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI/ 2103 yılının ilk 4 ayında UFO gözlemlerinde olağanüstü artış. Bu iddia Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'na ait. Merkezin internet sitesinde yer alan iddiayı desteklemek için Türkiye'nin değişik bölgelerinde gökyüzünde tanımlaması zor cisimlerin fotoğraflarıne yer verildi. 23 Mart 2013'te Mehmet Kara'nın İzmir Menderes'te çektiği bu fotoğraflar da UFO tartışmalarına yeni bir heyecan katmaya yetti.

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi yaptığı açıklamada UFO görülmesindeki artışla ilgili şu bilgilere yer verildi.



2013 YILININ İLK 4 AYINDA TÜRKİYE U F O GÖZLEMLERİNDE OLAĞANÜSTÜ ARTIŞ!

Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıklıkla UFO gözlemleri yapılmakta, dünyadışı zeki yaşama dair sivil ve resmi kişilerce önemli tanıklıklar yaşanmakta ve zaman zaman bu gözlemler amatör kameralarla vatandaşlarımız tarafından fotoğraflanıp, filme alınarak belgelenmektedir.
Kurumumuza, 01 Ocak – 23 Nisan 2013 tarihleri arasındaki yılın ilk 4 aylık döneminde yapılan UFO ihbar sayısı toplam 1578 olup, bu ihbarlardan 287 tanesi digital fotoğraf veya video kameralarla kayda alınmıştır..
Kurumumuz tarafından bu 287 görsel material üzerinde yapılan detaylı analizler ve incelemeler sonucunda, bunların 263 tanesinin yani yaklaşık % 92 sinin uydu, Venüs, çin feneri, kuş, leke, balon, fotomontaj, ışık yansıması ve yanılsama gibi açıklanabilir doğal fenomenler olduğu belirlenmiş olup, 24 tanesinin ise, (yaklaşık % 08’inin) 21 fotoğraf ile 3 video nun “UFO” olduğu tespit edilmiştir…
Gözlemlerin ve kayıtların yapıldığı bölgeler; İstanbul ve çevresi, Kütahya, Antalya, Alanya, Bursa, Samsun, Ankara, İzmir ve çevresi, Bodrum, Aksaray, Afyon, Uşak, Denizli, Kayseri, Konya, Adana, Erzurum, Sivas, ŞanlıUrfa, Nevşehir, Çanakkale, Kıbrıs ve İzmit olarak kayda geçmiştir.
Türkiye’de son 10 yıldır yapılan ihbar ve gözlemlerdeki artış her yıl %15-20 civarındayken, 2012 yılında yapılan gözlem ve ihbar sayısı, diğer yıllara gore %50 artış göstermiştir. Bu orandaki artış 2013 yılının ilk çeyreğinde ise ilk defa %65 e yükselmiştir.
Bu durum tüm diğer dünya ülkeleri için de benzer artışları göstermektedir ve dünya genelinde yapılan UFO gözlemlerinde çok ciddi artışlar saptanmaktadır… Önümüzdeki dönemde de UFO gözlemlerinin tüm dünyada ve Türkiye’de çok ciddi bir şekilde artacağını ve 2013-2017 yılları arasının UFO gözlemleri açısından dönüm noktası olacağını ve artık tüm dünya hükümetlerinin bu konuda saklanan gerçekleri açıklamak zorunda kalacaklarını öngörmekteyiz..
Kamuoyunun bilgisine önemle sunarız…
Saygılarımızla
Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası