Ege Postası
Geri

İzmir'de cin vurgunu

Be­de­ni­ni cin­le­rin esir al­dı­ğı­na ina­nan genç kız, 15 gün bo­yun­ca eli­ne ge­çen tüm pa­ra ve ev­de­ki al­tın­la­rı, söz­de ho­ca­ya tes­lim et­ti. Kı­zı­nı ta­kip eden ba­ba, cin­ci ho­ca­nın tez­ga­hı­nı de­şif­re et­ti.
İzmir'de cin vurgunu
Haberler / Genel
26 Eylül 2014 Cuma 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İz­mi­r’­de, akıl al­maz bir do­lan­dı­rı­cı­lık ola­yı ya­şan­dı. Üni­ver­si­te sı­nav­la­rı­na ha­zır­la­nan H.A. son 15 gün­de ev­de bul­du­ğu al­tın ve ba­ba­sı­nın ver­di­ği harç­lık­la­rı sü­rek­li har­ca­dı.

‘CİNLER ESİR ALDI’

Şüp­he­le­nen ba­ba, kı­zı­na 5 bin li­ra­yı ne­re­ye har­ca­dı­ğı­nı sor­du. Kı­zın­dan, “Hiç­bir şey ha­tır­la­mı­yo­rum, be­de­ni­mi cin­ler esir al­dı­” ce­va­bı alan ba­ba A.A. şüp­he­le­nip, kı­zı­na bir kez da­ha harç­lık ver­di. Kı­zı­nı ya­kın ta­ki­be alan ba­ba, ev çı­kı­şın­da  iz­le­me­ye baş­la­dı. Kı­zı­nın ev­le­ri­nin ya­kı­nın­da­ki bir eve git­ti­ği­ni fark eden ba­ba, o evin ki­me ait ol­du­ğu­nu araştırdı. Evde, herkesin “cinci hoca” dediği bir kişinin olduğunu belirleyenbaba, kızını eve dönüşte yine sorguya çekti.

Kızından bir kez daha, “Hiçbir şey hatırlamıyorum” yanıtı alan baba, kızının sözde hoca tarafından hipnotize edildiğini dü­şü­nüp, sav­cı­lı­ğa suç du­yu­run­da bu­lun­du.  

SÖY­LE­YE­Mİ­YOR­LAR

Em­ni­yet yet­ki­li­le­ri, va­tan­daş­la­rı hip­noz yö­ne­ti­miy­le dolandıran kişi sayısının arttığını belirtti. Mağ­dur­la­rın düş­tük­le­ri du­ru­mun alay ko­nu­su ol­ma­sın­dan kork­tu­ğu için şi­ka­yet­te bu­lun­ma­dı­ğı ifade edildi. (BUGÜNGAZETESİ)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası