Ege Postası
Geri

İzmir'de el bombalı tuzak: 1 uzman çavuş yaralı!

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, tuzaklanan bir el bombasının patlaması sonucu bir uzman çavuş yaralandı. İzmir'de askere el bombalı tuzak:
İzmir'de el bombalı tuzak: 1 uzman çavuş yaralı!
Haberler / 3. Sayfa
7 Haziran 2016 Salı 16:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- Kemalpaşa kırsalında PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el bombasının patlaması sonucu, bir uzman çavuş yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında, Vişneli Mahallesi kırsalında meydana geldi. Kemalpaşa'da bir süre önce jandarma karakoluna roketli saldırı ardından askeri araca ateş açılması olayları sonrası güvenlik güçleri bölücü terör örgütü PKK'nın Ege Bölge yapılanmasını bitirmek için operasyonlar başlattı. Bu kapsamda yürütülen operasyonlarda Vişneli Mahallesi kırsalında 5 sığınak bulundu. Arama çalışmaları sürerken, tuzaklanan el bombasının patlaması sonucu bir uzman çavuş yaralandı. 

Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan askerin ameliyata alındığı belirtildi. Yaralı askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Öte yandan güvenlik güçlerinin bölgedeki operasyonlarının geni çaplı sürdüğü belirtildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası