Ege Postası
Geri

İzmir'de 'eli sopalı' zabıta dehşeti

İzmir'in Konak İlçesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin dün gece Yenidoğan Mahallesi'ne ellerinde sopalarla baskın yaptı. Olay sırasında Egepostası'ndan Halit Umutoğlulları yaşananları saniye saniye görüntüledi.
İzmir'de 'eli sopalı' zabıta dehşeti
Haberler / İzmir
12 Ağustos 2015 Çarşamba 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HALİT UMUTOĞLULLARI/ HABER SERVİSİ- İzmir'in Konak İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde zabıtalarla vatandaşlar arasında trafikte başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. 
Gürçeşme Zabıta Amirliği'ne bağlı ekiplerin yol verme tartışmasına girdikleri 3 gence önce biber gazı sıkıp ardından ise dövdüğü iddia edildi. Bu yaşanan olay üzerine üç gencin yakınları Yenişehir'de bulunan Gürçeşme Zabıta Amirliği'nin önüne geldi.  Konuşma amaçlı başlayan görüşme sırasında grupta bulunan kimliği belirsiz bir kişinin soda şişesini fırlatarak hakaret etmesiyle fitili iyice ateşlenen tartışma mahalle aralarında taşlı, sopalı kavgaya dönüştü. Deyim yerindeyse zabıta ekipleri ellerinde demir ve sopalarla sokakta terör estirdi. 

ZABITA MEMURLARININ ZAFER KAZANMIŞ EDASI
Öte yandan kavgayı yatıştırmak isteyen vatandaşlara zabıta ekiplerinin sert müdahalede bulunduğu da iddia edildi. 
Videoda ise zabıta ekiplerinin ellerinde sopalar ve demirlerle sokakta tartışdıkları kişleri mahalle aralarında aradıkları görünüyor. Ayrıca videoda bazı zabıta memurlarının olaydan sonra zafer kazanmış gibi birbirlerine elleriyle 'çak' işareti yaptığı da görünüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası