Ege Postası
Geri

İzmir'de fırtına ulaşımı vurdu

Ege Denizi'nde halen kuvvetli esen rüzgarın gece saatlerine kadar fırtına şeklinde sürmesinin beklendiği bildirildi. Fırtına nedeniyle taşan deniz suyunun tramvay hattını doldurması nedeniyle Karşıyaka'da seferler aksadı. Vapur seferleri iptal oldu. Öte yandan bahar etkisinin hakim olduğu Mart'ın son haftasında İzmir’de hava sıcaklıkları 25 dereceye kadar çıkacak. 27 Mart Salı günü ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ege Denizi'nde fırtına bekleniyor
İzmir'de fırtına ulaşımı vurdu
Haberler / İzmir
26 Mart 2018 Pazartesi 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre, Ege Denizi'nde halen kuvvetli esen rüzgar gece saatlerine kadar güneyden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde devam edecek. 

Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve denizcilerin dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

VAPUR SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI

İZDENİZ internet sitesinden yapılan açıklamada, körfezde etkili olan olumsuz hava ve deniz koşulları dolayısıyla dün saat 15.00'te iptal edilen yolcu gemileri ve arabalı vapur seferlerinin bu sabah yeniden başladığı bildirildi.

FIRTINA TRAMVAY SEFERLERİNİ DE VURDU

İzmir’de etkili fırtına nedeniyle vapur seferlerinin iptal olmasının ardından Karşıyaka’da dalgalar nedeniyle deniz seviyesinin yükseltmesiyle tramvay yolunu su bastı, seferlerde aksama yaşandı.

Karşıyaka ilçesinde yelken kulübü yanındaki alan, denizden taşan suyla doldu. Su, bölgedeki tramvay hattına da ulaştı. Rayların su altında kalması nedeniyle tramvaylar ilerleyemedi.

Nikah Salonu ile Yunsular durağı arasındaki hattın suyla dolması nedeniyle Alaybey'den kalkan tramvaylar Nikah Salonu durağında yolcularını indirdi. Yolcular sonraki durağa yürüyerek gitti. Ataşehir yönünden gelen seferler de Yunuslar durağında sonlandırıldı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hattaki suyu vidanjörlerle tahliye etti. Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından seferler normale döndü.

ÖNCE YAĞMUR SONRA BAHAR HAVASI

İzmir’de Salı (yarın) günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Çarşamba ve Perşembe kapalı geçecek. Cuma günü ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ancak sıcaklık 25 dereceye kadar çıkacak ve bahar yüzünü gösterecek.

İşte 5 günlük hava raporu:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası