Ege Postası
Geri

İzmir'de hırsızlık şüphelisi 2 kişi tutuklandı

İzmir'in Menderes ilçesinde, son zamanlarda artan hırsızlık olayları üzerine başlatılan operasyonda, çaldıkları malzemelerle birlikte yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.
İzmir'de hırsızlık şüphelisi 2 kişi tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
20 Şubat 2018 Salı 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Menderes'in Çukuraltı Mahallesi'nde son zamanlarda artan hırsızlık olayları üzerine çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik ve MOBESE kameralarını inceleyen ekipler, Plaka Tanıma Sistemi'nden (PTS) hırsızlık olaylarının gerçekleştiği zamanlarda bölgede olan ve hırsızların kullandığı aracın plakasını belirledi. Teknik ve fiziki takip soncunda durdurulan otomobildeki Z.Ö. gözaltına alındı.

Şüphelinin ifadesi doğrultusunda Ö.E.Ö. de gözaltına alındı. İki şüphelinin evlerinde yapılan aramada girdikleri evden çaldıkları 2 motosiklet ile 8 televizyon, 1 mikrodalga fırın, 4 takım çantası, kesme ve delme araçları ile 2 su sebili ve 25 kilogram ağırlığında çok miktarda pirinç kapı kolu ile çeşitli elektronik eşyalar bulundu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası