Ege Postası
Geri

İzmir'de hırsızlık zanlıları yakalandı

İZMİR'in Gaziemir İlçesi'nde, polisin şüphe üzerine durdurup kimlik kontrolü yapmak istemesinin ardından otomobille kaçan 5 şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerden 2'sinin çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı.
İzmir'de hırsızlık zanlıları yakalandı
Haberler / İzmir
10 Nisan 2015 Cuma 15:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziemir'de, asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak devriye görevi yapan bir polis ekibi, 2 kişiden şüphelenip kimlik kontrolü yapmak istedi. Ancak 2 kişi polisi görünce bir otomobile binip kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından durdurulan otomobildeki 3 kişi yakalanırken, diğer 2 kişi ise koşarak kaçmaya devam etti, ancak onlar da yakalandı. Şüpheliler C.Ü., S.Ç., M.B., E.K. ve R.G. gözaltına alındı. Zanlılardan C.Ü.'nün 9 ayrı suçtan arandığı ve hakkında 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, S.Ç.'nin de yine 9 ayrı suçtan arandığı ve hakkında 7 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi. Zanlıların, Yeşilyurt ve Güzelyalı semtlerinde çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan C.Ü., S.Ç. ve R.G. tutuklandı, diğer 2'si ise serbest bırakıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası