Ege Postası
Geri

İzmir'de iki tekneye 11 bin lira ceza

İzmir'in Aliağa ve Dikili ilçelerinde yasak sahada su ürünleri avcılığı yapan iki tekneye Sahil Güvenlik tarafından toplam 11 bin 332 TL para cezası uygulandı.
İzmir'de iki tekneye 11 bin lira ceza
Haberler / İzmir
6 Mayıs 2016 Cuma 17:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı unsurları tarafından yasa dışı su ürünleri avcılığı ile mücadele etmek ve caydırıcılık sağlamak amacıyla Aliağa ve Dikili bölgelerinde hem denizden hem de havadan kontrol yapıldı. Denetimler sırasında Aliağa bölgesinde şebeke yöntemi ile avcılık yapan bir balıkçı teknesi suçüstü yakalandı. Tekneye, yasak sahada şebeke yöntemiyle trol avcılığı yapmaktan toplam 8 bin 972 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca trol donanımını denize bırakarak kirliliğine neden olmaktan da 134 TL ceza kesildi. Denizi kasten kirletmek suçundan da Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

DENİZ PATLICANI AVLADI

Dikili bölgesinde de tekneyle yasak sahada deniz patlıcanı avcılığı yapan bir kişi suçüstü yakalandı, toplam 2 bin 226 TL idari para cezası uygulandı. Aynı kişinin 16 Şubat 2016 tarihinde de Ayvalık bölgesinde yine deniz patlıcanı avcılığı yaparken yakalanıp, 1113 TL para cezası kesildiği anlaşıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası