Ege Postası
Geri

Tankerle dağıtılan yeşil su isyan ettirdi

İsale hattındaki arızanın onarımı için 3 Mayıs’tan itibaren çeşmelerden tek damla suyun akmadığı Bayraklı ve Bornova’da çile bitmedi. Arıza giderilmediği için üç günlük kesintinin süresi de uzarken, tankerlerin dağıttığı suyun renginin yeşil ve bulanık olması da vatandaşları isyan ettirdi. Kesinti bitmedi, vatandaş isyanda
Tankerle dağıtılan yeşil su isyan ettirdi
Haberler / İzmir
6 Mayıs 2016 Cuma 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Bayraklı’da su isale hattında meydana gelen arızayla başlayan su kesintisi, özellikle Bornova ve Yeşilova bölgesinde çileye dönüştü. 72 saat süreceği belirtilen kesinti, sürenin dolmasına rağmen sürerken, İZSU tankerleriyle vatandaşlara dağıtılan suyun kalitesi ise tepkilerin artmasına neden oldu.

İZSU Genel Müdürlüğü Bayraklı’nın Fatih Caddesi üzerinde bulunan 2200 milimetre çaplı isale hattı üzerinde meydana gelen arızanın tamiri için, 3 Mayıs’ta saat 14.00’te üç günlük su kesintisi uygulamasına gitti. Bayraklı’nın Mansuroğlu ve Adalet mahalleleriyle Bornova’nın Kazım Dirik, Çınarlı, Mersinli, Çınar, Yıldırım, Rafet Paşa, Yeşilova, Kocaoğlan, Barboros, G.Osmanpaşa, Tuna, Koşukavak, Birlik, Meriç, Merkez, Egemenlik, Selimtepe, Zafer, Çamkule, Işıklar mahalleleri ile Manifaturacılar Sitesi bölgesindeki kesintinin 6 Mayıs saat 14.00’te son bulacağı açıklanırken, kesintinin 7 Mayıs gecesi 24.00’e kadar süreceği öğrenildi.

SUYUN RENGİ NEDEN YEŞİL

İZSU, kesinti uygulanan bölgelerde gün boyu su taşırken, kovasını, bidonunu kapan su almaya koştu, ancak renginin yeşil ve bulanık olması tepki topladı. İmkanı olanlar yakın camilerden, şantiyelerden su taşımaya çalışırken, imkanı olmayanlar mecburen tanker suyunu aldıklarını belirterek, “Vatandaşa bu suyu mu layık görüyorlar. Bu en fazla tuvalette kullanılabilir. Nasıl bulaşık yıkarız ya da içeriz” diye tepki gösterdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası