Ege Postası
Geri

İzmir'de işadamını kaçıran 2 kişi tutuklandı

İZMİR'in Buca İlçesi'nde silah zoruyla ormana götürdükleri işadamı Y.Y.'den 100 bin lira istedikleri iddiasıyla haklarında yakalama kararı bulunan iki kişi daha tutuklandı. Tutuklanan şüpheli A.K., geçen mayıs ayında Bornova'da restoran sahibi Serkan Demirci'nin öldürülmesiyle ilgili de arandığı ve bu suçtan da tutuklandığı öğrenildi.
İzmir'de işadamını kaçıran 2 kişi tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
22 Ekim 2015 Perşembe 13:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İddiaya göre, geçen 1 Ekim'de işadamı Y.Y.'yi (56), silah zoruyla Kozağaç yakınlarındaki ormanlık alana götüren 6 kişi, 100 bin lira para istedi. Serbest bıraktıkları Y.Y.'yi polise haber vermemesi için de ölümle tehdit etti. Y.Y.'nin şikayeti üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri 6 kişiyi, parayı almaya geldikleri işyerinde çaycı, temizlikçi, garson, simitçi gibi davrandıkları operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan C.C. (34), S.S. (33), S.İ. (41), İ.K. (31), Ş.K. (27) ve cezaevi firarisi B.B.D. (31) sevkedildikleri adliyede tutuklandı. Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili firarda olan iki kişiyi yakalama çalışmasını ise sürdürdü. Polis, olaya karıştıkları belirlenen A.K. ve bir kişiyi daha gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen bi iki kişi de tutuklandı. Bu olaydan tutuklanan A.K.'nin, geçen mayıs ayında, Bornova İlçesi'nde alacak anlaşmazlığı nedeniyle ortaklar arasında çıkan tartışmada, restoran sahibi 44 yaşındaki Serkan Demirci'nin tabancayla göğsünden vurularak öldürülmesi olayından da arandığı ortaya çıktı. A.K., bu olaydan dolayı da tutuklandı.

Buca'da Bıçaklı yağma yapmak istedi, tutuklandı
İZMİR'in Buca İlçesi'nde, iddiaya göre bir markete girip bıçakla yağmaya teşebbüs etme suçundan aranan 22 yaşındaki O.O., polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Olay, Buca İlçesi'ndeki bir markette geçen 15 Ağustos'ta meydana geldi. İşyerine gelen bir kişi burada bulunan D.Ö.'nün (19) boğazına bıçak dayayıp, yağma girişiminde bulundu. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine kaçıp izini kaybettiren şüphelinin O.O. olduğu belirlendi. Polisin çalışmasıyla, şüpheli O.O. geçen 19 Ekim'de yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Katil zanlısı tutuklandı
İZMİR'in Konak İlçesi'nde, sokakta çıkan bir kavgayı ayırmak isteyen 50 yaşındaki Celal Çabuk'un bıçaklanarak öldürülmesinin ardından gözaltına alınan 2 şüpheliden 18 yaşındaki U.K. tutuklandı, 19 yaşındaki E.E. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Gültepe Semti Saygı Mahallesi 2717 Sokak'ta geçen 18 Ekim'de meydana gelen olayda, arkadaş oldukları öğrenilen U.K. ve E.E., tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine U.K. ve E.E., iddiaya göre birbirlerine bıçak çekti. Bu sırada sokakta yürüyen demirci ustası Celal Çabuk kavgayı ayırmak istedi. Çıkan arbedede karın boşluğuna bıçak darbesi isabet eden Çabuk ağır yaralandı. U.K. ve E.E. olay yerinden uzaklaşırken, hastaneye kaldırılan Çabuk hayatını kaybetti. Polis olaydan sonra U.K. ve E.E.'yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden E.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, U.K. ise tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası