Ege Postası
Geri

İzmir'de jandarmadan uyuşturucu operasyonları: 9 şüpheli tutuklandı

İzmir'de, jandarma tarafından bir ay süreyle gerçekleştirilen çeşitli operasyonlarda farklı tür ve miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 9'u tutuklandı.
İzmir'de jandarmadan uyuşturucu operasyonları: 9 şüpheli tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
4 Haziran 2024 Salı 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir il Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışma yaptı.

Cumhuriyet Başsavcılıkları'nın koordine ve talimatları doğrultusunda İzmir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ile ilçe jandarma komutanlıklarına bağlı ekipler, 01 - 31 Mayıs tarihleri arasında Bergama, Bornova, Buca, Foça, Kemalpaşa, Ödemiş ve Urla ilçelerinde bir dizi çalışma gerçekleştirdi.

Seraya çevrilmiş alanda 13 kilo 2 gram kubar esrar, 711 adet sentetik hap, 146 gram metamfetamin, ruhsatsız 11 tabanca, 3 hassas terazi, 17 şarjör ele geçirildi. Uyuşturucu madde imal ve ticareti suçunu örgütlü olarak işleyen 105 şüpheliye işlem uygulandı. Bu şüphelilerden adliyeye sevk edilen 9'u tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası