Ege Postası
Geri

İzmir'de marketten deterjan çalan 4 kişi tutuklandı

İZMİR'in Urla İlçesi'nde bulunan iki alışveriş merkezinden, deterjan, içki ve kahve çalan ikisi kadın dört kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen İ.Ö., A.T., İ.K. ve N.N., tutuklandı.
İzmir'de marketten deterjan çalan 4 kişi tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
18 Nisan 2015 Cumartesi 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İki gün önce İskele ve Çeşmealtı mahallelerinde bulunan iki AVM'de hırsızlık olayları meydana geldi. Polis, işyerinin güvenlik kameralarından yaptığı incelemede, hırsızlığı gerçekleştiren kişilerin ikisinin kadın ikisinin de erkek olduğunu ve geldikleri aracın plakasını tespit etti. Seferihisar'da polis ekipleri şüpheli aracı durdurup, dört kişiyi gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada, AVM' lerden çalındığı belirtilen deterjan, rakı ve kahveler bulundu. Urla İlçe Asayiş Ekipleri tarafından sorguları yapılan dört kişi işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Bir çok suçtan sabıkaları bulunan İ.Ö., A.T., İ.K., ve N.N., tutuklanarak Şakran Cezaevine gönderildi. (DHA)



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası