Ege Postası
Geri

İzmir'de o hakim ve savcılar bu kez tutuklandılar

İzmir'de, darbe girişiminin ardından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 30 hakim ve savcıdan 24'ü tutuklanırken, 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak savcının itirazı üzerine serbest kalan 2 savcı ile 4 hakim yeniden gözaltına alındı. İzmir'de flaş gelişme
İzmir'de o hakim ve savcılar  bu kez tutuklandılar
Haberler / İzmir
20 Temmuz 2016 Çarşamba 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Darbe girişiminin ardından gözaltına alınan ve dün adliyeye sevk edilen 30 yargı mensubundan 19'u hakim, 5'i savcı 24 kişi tutuklandı. Diğer şüpheliler savcılar Kadir Bakırcı ve Mehmet Bayram ile hakimler Nazan Esma Somak, Mehmet Ayan, Atilla Metehan ve Bekir Erin ise sağlık problemleri nedeniyle, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

İzmir'deki darbe operasyonlarında 24 tutuklama!

Ancak soruşturmayı yürüten İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato'nun talebi üzerine, serbest kalan bu 2 savcı ile 4 hakim polis tarafıdan tekrar gözaltına alındı. Hakim ve savcıların yeniden adliyeye sevkedileceği ve tutuklanmalarının talep edileceği belirtildi.

BU KEZ TUTUKLANDILAR 

İzmir'de adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ancak savcının itirazı sonucu tekrar gözaltına alınan 2 savcı ile 4 hakim mahkemece tutuklandı. Böylece, İzmir'de tutuklanan hakim ve savcı sayısı 30'a ulaştı. 

İzmirli avukata FETÖ tutuklaması
İzmir Barosu'na kayıtlı bir avukat, darbe girişiminin ardından gözaltına alınarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldu.
İzmir'de, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'ne bağlı askerlerin darbe girişimin ardından İzmir Barosu'na kayıtlı avukat İbrahim K. soruşturma kapsamında ofisinde gözaltına alınmıştı. Uzun süre hakimlik yaptıktan sonra emekliye ayrılan ve avukat olarak iş hayatını sürdüren İbrahim K., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. İbrahim K., Fethullahçı Terör Örgütü'ne üye olduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası