Ege Postası
Geri

İzmir'de plastik fabrikasında korkutan yangın

İzmir'in Menemen ilçesinde otoyol kenarındaki otluk alanda çıkan yangın,Ulukent Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren bir plastik fabrikası ile zincir marketlerden birisine ait depoya sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. İzmir'de korkutan yangın
İzmir'de plastik fabrikasında korkutan yangın
Haberler / İzmir
11 Ağustos 2018 Cumartesi 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI/Ajanslar-  İzmir ile Menemen arasındaki otoyolun kenarında, otluk alanda bugün saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan alevler, hemen yakındaki, AK Parti İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz’ın abisi Osman Yılmaz’a ait SERTSAN plastik boru fabrikasının bahçesine sıçradı. Burada zirai amaçlı kullanılmak üzere üretilen su boruları, alev aldı. Yangın yan tarafta bulunan, zincir marketlerden birisine ait depoya da sıçradı. Plastik borular ile depodaki tahta paletlerin tutuşmasıyla büyüyen yangından çıkan duman, İzmir'in büyük bir bölümünden görüldü.

Yangına ilk olarak bir itfaiye aracı ile müdahale edildiği o aracında hortumunun arızalı olduğu iddia edildi. 

Daha sonra bölgeye sevk edilen 20 araçla yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmanın sonunda yangını kontrol altına aldı. 

Yangın nedeniyle gökyüzüne yükselen siyah dumanlar, Menemen- Çiğli Otoyolu'nu kapladı. Çevre yolunda araçlar ilerlemekte zorluk çekti.

Yangına müdahale eden işçilerden Serhat Korkmaz, olayın yol kenarında yanan otların fabrika bahçesine sıçramasından kaynaklandığını öne sürerek, "İtfaiye ekipleri gelinceye kadar arkadaşlarla yangına müdahale ettik. Daha sonra itfaiye ekipleri geldi ve yangına müdahale etti" dedi. 

Yangın nedeniyle fabrikanın bahçesinde bulunan plastik borularda ve bir depoda hasar oluştu.

AK Parti İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz yangın haberini alır almaz ağabeyi Osman Yılmaz'ın yardımına koştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası