Ege Postası
Geri

İzmir'de seçim stratejisinde dikkat çekici değişiklik: Dağ parti logosundan vazgeçti

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partilerin seçim hazırlıkları zirve yapmış durumda. Aday belli olmasının ardından başlayan seçim kampanyaları, afişlerden broşürlere, reklamlardan sosyal medya çalışmalarına kadar geniş bir yelpazede hız kazanırken, AK Parti’nin adayı Hamza Dağ seçim kampanyasında “AK Parti logosunu” kenara bıraktığı görüldü. Dağ’ın kampanyada AK Parti logosunu kullanmaması parti içinde tutucu seçmen tarafından tepkiyle karşılandığı ifade edildi.
İzmir'de seçim stratejisinde dikkat çekici değişiklik: Dağ parti logosundan vazgeçti
Haberler / Yerel Politika
5 Şubat 2024 Pazartesi 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, yeniden aday gösterilmesi sonrasında CHP logosunu afişlerinde kullanmama kararı, kamuoyunda geniş yankı bulmuştu.

İktidara yakın gazeteler tarafından tepki ile karşılamıştı. İzmir'de ise AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın benzer bir strateji izlediği gözlemlendi.

Dağ'ın, seçim kampanyası kapsamında hazırlanan görsel materyallerde AK Parti logosunun yer almaması, parti içerisinde ve kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.

Önceki seçimlerde AK Parti adayları Binali Yıldırım ve Nihat Zeybekçi'nin kampanyalarında parti logosunun ön planda tutulduğu düşünüldüğünde, Hamza Dağ'ın bu yeni yaklaşımı, İzmir'de yeni bir seçim stratejisinin işareti olarak değerlendiriliyor.

AK PARTİ LOGUSUNU KENARA BIRAKTI

Bu hamle, Dağ'ın İzmir'deki geniş bir seçmen kitlesine ulaşmayı hedeflediği ve parti kimliğinden ziyade kişisel profilini ön plana çıkarmayı tercih ettiği şeklinde yorumlanıyor. Seçimlere kısa bir süre kala, bu stratejinin seçmen üzerindeki etkisi merak konusu olurken, AK Parti’nin adayı Hamza dağ seçim kampanyasından “AK Parti logosunu” kenara bıraktığı görüldü. Dağ’ın kampanyada AK Parti logosunu kullanmaması parti içinde tutucu seçmen tarafından tepki le karşılandığı ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası