Ege Postası
Geri

İzmir'de silah operasyonu: Cephanelik gibi depo!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, depo olarak kullanılan bir işyerine polis tarafından yapılan baskında, değişik marka ve modelde 257 yivsiz tüfek ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. Konak, Bornova ve Menderes ilçelerinde polis tarafından düzenlenen operasyonlarda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi de yakalandı. İzmir'de silah operasyonu
İzmir'de silah operasyonu: Cephanelik gibi depo!
Haberler / İzmir
25 Aralık 2015 Cuma 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konya'dan kargoyla İzmir'e getirilen yüklü miktarda yivsiz tüfeğin piyasaya sürüleceği yönünde ihbar alan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Tüfeklerin Torbalı İlçesi'nde depo olarak kullanılan bir adrese getirildiğini belirleyen polis operasyon düzenledi. Operasyonda, bir kısmının aynı seri numaralardan oluştuğu tespit edilen değişik marka ve model 257 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. S.Y. (25), B.K. (21) ve O.K. (35) gözaltına alındı. İfadeleri alınan 3 şüpheli savcının talimatıyla serbest bırakıldı.



İZMİR'İN ÜÇ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE!
İzmir Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretine yönelik Konak, Bornova ve Menderes ilçelerinde farklı tarihlerde operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda, 21 bin 700 uyuşturucu hap, 108 gram kokain, 94 kilo 300 gram esrar, 1 ruhsatsız tabanca ve 1 sahte kimlik ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan M.K. (32), Y.O. (31) ve 12 ayrı suçtan aranan B.N. (38) işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

Öte yandan Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen bir başka operasyonda ise hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama suçundan 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.O. (63) de yakalanıp cezaevine gönderildi.
(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası