Ege Postası
Geri

İzmir'de silahlı kavga: 1'i ağır, 3 yaralı

İzmir'in Konak ilçesinde bir restoranda iki grup arasında çıkan tartışma, sokakta silahlı kavgaya dönüştü. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı. Olay, saat 06.30 sıralarında, Akdeniz Mahallesi 1342 sokakta yaşandı. Burada bulunan bir restoranda...
İzmir'de silahlı kavga: 1'i ağır, 3 yaralı
Haberler / Güncel
5 Mayıs 2013 Pazar 08:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in Konak ilçesinde bir restoranda iki grup arasında çıkan tartışma, sokakta silahlı kavgaya dönüştü. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 06.30 sıralarında, Akdeniz Mahallesi 1342 sokakta yaşandı. Burada bulunan bir restoranda henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek sokağa sıçradı ve kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan bazı kişiler silahlarını çekerek birbirlerine ateş açtı. Olayda Mesut T., Özgür B. ve Müslüm B. (33) silahla yaralandı.

Silahla 3 kişiyi yaralayan kimliği belirsiz şüpheliler olay yerinden kaçtı. Yaralılardan Mesut T. Alsancak Devlet Hastanesi'ne, Müslüm B. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Özgür B. ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Özgür B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, olayda silah kullanarak kaçan kişilerin kimliklerini belirleyerek yakalanmaları için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası