Ege Postası
Geri

İzmir'de şimşekler geceyi aydınlattı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İzmir için yaptığı gök gürültülü sağanak yağış uyarısının ardından beklenen yağmur saat 21.00 sıralarından başladı. Çok şiddetli yağışla birlikte art arda çakan şimşekler de geceyi aydınlattı. Öte yandan etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları meydana geldi.
İzmir'de şimşekler geceyi aydınlattı
Haberler / İzmir
8 Haziran 2023 Perşembe 23:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Meteoroloji’den yapılan İzmir ve Manisa çevrelerinde bugün akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiği uyarısının ardından beklenen yağmur saat 21.00 sıralarında başladı.

Yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak yağış sebebiyle başta Kemalpaşa, Ödemiş, Çiğli olmak üzere kentin birçok caddesi ve sokağı göle döndü.

İzmir'i etkisi altına alan çok şiddetli yağışla birlikte art arda çakan şimşekler de gökyüzünü aydınlattı.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde, çakan şimşeklerin geceyi aydınlattığı görüldü. 

Yağmurun gece devam etmesi bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere ve meteoroloji radarından alınan bilgilere göre, önümüzdeki 3 saatlik periyotta İzmir ve Manisa çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası