Ege Postası
Geri

İzmir'de teyakkuz: AVM’lerde güvenlik üst seviyeye çıkarıldı

Ülkeyi derinden sarsan kanlı saldırıların ardından İzmir’deki AVM’lerde güvenlik alarmı üst seviyeye çıkartıldı. İzmir'de güvenlik üst seviyeye çıkarıldı
İzmir'de teyakkuz: AVM’lerde güvenlik üst seviyeye çıkarıldı
Haberler / İzmir
19 Mart 2016 Cumartesi 17:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- Ankara’da ardı ardına patlayan bombalardan sonra bugün de İstanbul’un kalbinde canlı bomba saldırısı düzenlendi. Onlarca can yitip giderken, terör saldırıları ülkeyi derinden sarsmaya devam ediyor. Ülke çapında güvenlik alarmı üst seviyeye çıkartılırken, İzmir’de halkın yoğun olarak zaman geçirdiği AVM’lerde de güvenlik alarmı üst seviye çıkarıldı.



AVM’lere giriş çıkışlar güvenlik ekipleri tarafından kontrol altında tutulurken, arabaların bagajları ve alt kısımları aranıyor.

Öte yandan 13 Mart Pazar günü yaşanan Ankara’daki kanlı saldırısı öncesi resmi sitesinden vatandaşlarını uyaran ABD Büyükelçiliği, Nevruz kutlamaları öncesi yeni bir uyarı yayınlamıştı. Uyarı mesajında Türkiye'de bu kez 17-21 Mart tarihleri arasına dikkat çekmişti. Nevruz kutlamalarının Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'da 20 Mart Pazar günü yapılacağını ifade etmiş ve bu şehirlerde yaşayan vatandaşları güvenlik konusunda uyarmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası