Ege Postası
Geri

İzmir'de toplu ulaşıma 24 Haziran ayarı

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimi için ulaşım saatlerinde düzenlemeye gidildi. Buna göre seçimlerdeki sandık görevlileri için metro, tramvay, vapur ve otobüs seferleri 03:30’da başlayacak. İşte uygulanacak sefer planı
İzmir'de toplu ulaşıma 24 Haziran ayarı
Haberler / İzmir
21 Haziran 2018 Perşembe 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde görev alacakların sandık bölgelerine ulaşımını kolaylaştırmak için toplu ulaşımda seferleri sabah 03.30'dan itibaren başlatacak. Otobüs, vapur, metro, tramvay ve banliyö hattında ilk seferler bu saatte gerçekleştirilecek.

İZBAN'da saat 03.30 ve 04.30'da Tepeköy ve Aliağa istasyonlarından  İzmir istikametine karşılıklı iki ek sefer yapılacak. Ayrıca saat 05.15'de Çiğli'den Aliağa yönüne bir tren daha hareket edecek.

İzmir Metrosu ve İzmir Tramvayı'nın Karşıyaka ve Konak hatlarında da saat 03.30'dan itibaren 10'ar dakika aralıklarla seferlere start verilecek. 

İZDENİZ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan düzenlemeye göre de ilk vapur seferi yine saat 03.30'da Karşıyaka İskelesi'nden Konak ve Alsancak iskeleleri yönüne gerçekleştirilecek. Konak İskelesi'nden ilk hareket 03.45, Alsancak İskelesi'nden 04.00'te olacak.

İzmir Metro A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre; "24 Haziran 2018 Pazar günü “Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi” sebebiyle İzmir Metro ve İzmir Tramvayında seferlerimiz 03:30’da başlayacaktır. İzmir Tramvayı ve İzmir Metro’da uygulanacak sefer planı verilmiştir."

İZDENİZ Genel Müdürlüğü tarafından sefer başlangıç saatleri 03.30'a alınan vapur saatlerinin listesi ise şöyle:

ESHOT SEFER BAŞLANGIÇ SAATLERİ

ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından sefer başlangıç saatleri 03.30'a alınan otobüs hatlarının listesi ise şöyle:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası