Ege Postası
Geri

İzmir'de üç günde hırsızlık vurgunu

İzmir'in Torbalı ilçesinde, üç gün içerisinde iki farklı iş yerine giren hırsızlar, 55 bin TL değerinde malzemeleri çalarak kayıplara karıştı.
İzmir'de üç günde hırsızlık vurgunu
Haberler / 3. Sayfa
6 Mayıs 2016 Cuma 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı ilçesinde, Torbalı Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat malzemelerinin bulunduğu depoda hırsızlık olayı gerçekleştirildi. Hırsız veya hırsızlar, iş yerinin camını kırıp ve kilidini kesip içeriye girdi. Zanlılar, kısa sürede 15 bin TL değerindeki malzemeleri çalarak olay yerinden uzaklaştı. Bir başka hırsızlık olayı ise bir elektrik malzemeleri satan iş yerinde gerçekleştirildi. Farklı yollarla içeriye giren kişi ve kişiler, 40 bin TL değerindeki elektrik kablolarını çalarak kayıplara karıştı. Meydana gelen olaylar üzerine esnaflar hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgedeki esnaflar, hırsızlıklardan dolayı mağdur olurken, bu durum diğer iş yeri sahiplerini de tedirgin etti. Polis, olaylarla ilgili geniş çağlı bir soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası