Ege Postası
Geri

İzmir'de uyuşturucuya 2 tutuklama

İzmir'in Konak ve Menemen ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kilo 260 gram skunk maddesi ile 6 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.
İzmir'de uyuşturucuya 2 tutuklama
Haberler / 3. Sayfa
9 Nisan 2024 Salı 00:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Narko Alan ekipleri tarafından, uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesi adına yapılan çalışmalar kapsamında, Konak ve Menemen ilçesindeki 2 adrese operasyon düzenledi. Adreslere yapılan operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken, 2 adreste de arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda, 3 kilo 260 gram skunk olarak bilinen esrar maddesi, 58 satışa hazır paketlenmiş bonzai ve metamfetamin, 6 ruhsatsız tabanca, 1 tam otomatik tabanca, 68 tabanca fişeği, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 219 bin TL nakit para ve 2 hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan Ö.Y. ve İ.Ş. tutuklanırken, M.İ.,M.S. ve K.N. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası