Ege Postası
Geri

İzmir'de yeni hafta hava raporu

İzmir yeni haftaya yağmurla başlayacak. Peki tüm hafta boyunca havalar nasıl olacak' Önce yağmur sonra soğuk ardından güneş!
İzmir'de yeni hafta hava raporu
Haberler / İzmir
12 Aralık 2016 Pazartesi 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Haftasonunu yazdan kalma bir günle geçiren İzmir yeni haftaya yağmurla başlayacak. Kent haftanın ilk gününden itibaren yağışlı havanın etkisi altına girerken, yağış iki gün sürecek. Hafta ortasından itibaren ise soğuk hava yüzünü gösterecek. Çarşamba’dan Cumartesi’ye kadar olan sürede ise yağış beklenmiyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre; 12.12.2016 Pazartesi Bölgemiz Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yağmur yağışlı geçecek.

13.12.2016 Salı; Bölgemiz Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yağmur öğle saatlerinden itibaren Balıkesir ve Çanakkale çevreleri ile İzmir Manisa ve Aydın’ın kuzey ve doğusu karla karışık yağmur zamanla yüksek kesimleri kar yağışlı geçecek. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra kuzey yönlerden (poyraz) kuvvetli ve fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Hafta ortasından itibaren bölgemiz soğuk havanın ve poyraz fırtınasının etkisi altında kalacak.

Yetkililer, vatandaşları soğuk havayla beraber beklenen poyraz fırtınasının meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası