Ege Postası
Geri

İzmir'de yürümek isteyen gruba polis müdahale etti, gözaltılar var

TTB Merkez Konsey Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın tutuklanması ve TBMM’de kabul edilerek yürürlüğe giren 'Dezenformasyon Yasası'nı protesto etmek; Bartın maden faciasının da sorumlularının ortaya çıkarılması için İzmir'de yürümek isteyen "Gençlik Örgütleri" adlı oluşumun üyelerine polis müdahale etti. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
İzmir'de yürümek isteyen gruba polis müdahale etti, gözaltılar var
Haberler / Güncel
31 Ekim 2022 Pazartesi 23:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde bu akşam toplanan "Gençlik Örgütleri" adlı oluşumun üyeleri, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konsey Başkanı Prof. Dr. Fincancı'nın tutuklanmasını protesto etti.

Bartın maden faciasının sorumlularının ortaya çıkarılmasını isteyen ve 'Dezenformasyon Yasası'nı da protesto eden kalabalık eylemin sonunda Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde yürümek istedi.

Polis yürüyüşe izin vermeyince, gerginlik çıktı. Barikatı aşmak isteyen kalabalığa biber gazlı müdahale eden polisin 20'ye yakın kişiyi gözaltına aldığı bildirildi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası