Ege Postası
Geri

İzmir'deki elektrik faciasıyla ilgili esnaf konuştu: 3 defa akıma kapıldım!

İzmir'de, 2 kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği sokakta esnaflar konuştu. Restoran işletmecisi Ahmet Güner, "Daha önceden buradaki esnaf arkadaşlar bu sorunla ilgili defalarca yardım istediler" dedi. Bu bölgede çalışan İsa Yaman ise, "Cuma günü çok yağmur yağdı, bir kız buradan geçerken yüz üstü yere düştü. Başka bir vatandaş ise kızı kurtarmaya çalışırken o da elektrik akımına kapılıp düştü. Suyun içinde kaldılar. Olayı yaşanırken bizzat gördüm. Ben de daha önce burada 3 defa akıma kapıldım" dedi.
İzmir'deki elektrik faciasıyla ilgili esnaf konuştu: 3 defa akıma kapıldım!
Haberler / İzmir
14 Temmuz 2024 Pazar 16:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de, 2 kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği sokakta esnaflar konuştu.

'SORUNLA İLGİLİ DEFALARCA YARDIM İSTEDİLER'

İzmir'de elektrik akımına kapılarak iki kişinin öldüğü olayla ilgili incelemeler sürerken restoran işletmecisi Ahmet Güner, daha önceden çevredeki esnaf burada yaşanan elektrik kaçağı ve su birikintisi sorunuyla ilgili defalarca yardım istediklerini söyledi. Olayın canlı tanıdığı olmadığını ancak burada süregelen bir sorun olduğunu bilen biri olduğunu vurgulayan Güner, "Daha önceden buradaki esnaf arkadaşlar bu sorunla ilgili defalarca yardım istediler. Karşılığını gördüler, aldılar yani. Geldi, ekipler çalıştı ama yani muhtemelen tekrarlanan bir deformasyon söz konusu. Burada iki kişinin hayatına mal oldu. Bu nokta için GDZ Elektrik'ten ve belediyeden de ayrı ayrı konularda yardım istendi. Burası su birikintisi çok olan bir yer. Burada Aslancak Vapur İskelesi var. Her yarım saatte bir buradan akın akın insan geçer. Dolayısıyla burada su birikintisi rahatsızlık veriyordu. Esnaf bunun için de İZSU'yu aradı. Daha sonra buraya 3 mazgal koydular. Dolayısıyla elektrik sistemi izolasyonu yapıldıktan sonra başka çalışmalar da yapıldı. Muhtemelen birbirini etkileyen şeyler oldu. Böyle çok kötü sonuçlandı" dedi.

'3 DEFA AKIMA KAPILDIM'

Bu bölgede çalışan İsa Yaman ise, "Cuma günü çok yağmur yağdı, bir kız buradan geçerken yüz üstü yere düştü. Başka bir vatandaş ise kızı kurtarmaya çalışırken o da elektrik akımına kapılıp düştü. Suyun içinde kaldılar. Olayı yaşanırken bizzat gördüm. Ben de daha önce burada 3 defa akıma kapıldım. Biz elektrik kaçağı olduğuna dair bir bildirimde bulunduk. Gelip baktılar ancak bir sonuç çıkmadı. Daha öncesinde o yerden elektrik kaçağından dolayı dumanların çıktığını gördük" diye konuştu. (DHA)

 

Sokaktaki esnaf anlattı: Daha önce biriken suyun kaynadığını gördüm

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası