Ege Postası
Geri

İzmir'den ilk tebrik eden Gümrükçü oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından tebrik ziyaretleri devam ediyor.
İzmir'den ilk tebrik eden Gümrükçü oldu!
Haberler / Politika
7 Mart 2023 Salı 08:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Millet İttifakı'nı oluşturan altı siyasi partinin genel başkanları, dün Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya gelerek Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıkladı. 

Kılıçdaroğlu, daha sonra CHP Genel Merkezi'ne geldi ve burada kendisini bekleyen partililere hitap etti. Kılıçdaroğlu daha sonra makamında tebrikleri kabul etti.

İzmir'den ilk tebik eden ise Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü oldu.

Gümrükçü sosyal medaya hesabından aralarında 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Hikmet Çetin, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay, Genel Başkan Yardımcıları, Oğuz Kaan Salıcı, Gamze Akkuş İzgezdi, Ahmet Akın, Bülent Tezcan ve Muharrem Erkek'in de olduğu fotoğrafı, "Başlıyoruz... Birleştik, geliyoruz, biz kanzacağız..." notuyla paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası