Ege Postası
Geri

İzmir dönüşüm zirvesinde konuşulacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nca düzenlenen ve 11-12 Eylül 2014 tarihlerinden Antalya'da gerçekleşecek II.Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'nda İzmir'deki kentsel dönüşüm projelerini anlatacak. Kocaoğlu'yla birlikte bazı metropol ilçe belediye başkanları da Antalya'ya gidecek.
İzmir dönüşüm zirvesinde konuşulacak
Haberler / Genel
10 Eylül 2014 Çarşamba 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nca bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "II. Uluslararası Kentsel Dönüşüm Sempozyumu" 11-12 Eylül 2014 tarihlerinde Antalya'da Harrington Park Resort Otel'de gerçekleştirilecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Sempozyumun “Belediye Başkaları Bakışı ile Kentsel Dönüşüm" konulu ilk oturumuna konuşmacı olarak katılacak. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ertuğrul Candaş'ın yöneteceği oturumda Kocaoğlu'nun yanısıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Seylan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun ile TOKİ Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Şahin de konuşmacı olacak.

Kocaoğlu'nun oturumda İzmir'de Kadifekale Heyelan bölgesinin boşaltılarak hak sahiplerinin Uzundere'deki toplu konutları taşınması, halen uzlaşma görüşmeleri sürmekte olan Bayraklı, Ege Mahallesi, Uzundere'deki kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü benzer projelerle ilgili bilgi verecek. Kocaoğlu, sık sık eleştiridiği 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun'la ilgili görüşlerini de açıklayacak. Antalya'daki sempozyuma Kocaoğlu'yla birlikte Konak, Karabağlar, Karşıyaka, Çiğli, Gaziemir, Buca, Bornova ilçe belediye başkaları da Antalya'ya gidecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası